Feb 11, 2009

Tag Ke-2.


Tag ke-2.
Disuruh oleh: Aida.


1. Apabila telah terpilih dengan bangganya, silalah menulis 16 perkara paling rawak sama ada tentang
* fakta,
* perangai tak senonoh
* hala tuju hidup anda.
2. Silalah hasut 16 orang lain untuk melakukan perkara ini.
3. Sila tanda manusia yang telah menanda anda di peringkat awal.
4. Ketahuilah, jika anda terpilih ia adalah kerana anda juga manusia biasa yang perlukan perhatian dan kasih sayang yang secukupnya ketika bayi.


--------------------------------------------


1. Aku amat sayang
(selain dari family & diri ini): Neoku, gitarku, nikonku, Handphoneku, Backpackku(ngahaha, sebab aku tak pernah beli beg semahal ini!) & BMXku(tinggal kenangan), surat2 chentaku.
2. Aku susah untuk melupakan kisah silam:
(manis & pahit)
3. Aku emosi.
4. Aku 'hot&cold': membawa maksud, cepat marah tapi cepat cool.
5. Tertarik pada warna BIRU.
6. Dulu pandai melukis, tapi kini tidak lagi.
7. Dulu orang kata aku kelakar, tapi sekarang aku rasa aku tiada unsur humor lagi.(entah, hilang punca, ngahaha!)
8. Aku suka angka ini! L A P A N '8'
9. Suka muat turun lagu. Dulu suka beli kaset lagu ntah hapehape.
10. Aku pantas kangen sama kawan2 kelas 5 Ceria 99, SMKAJ.
Seperti Aida, aku juga sangat pentingkan "friendshipness"
11. Dulu punya BMX warna BIRU, tapi telah dicuri. Aku tetap tak puas hati walau pencuri itu telah dihalau dari Kg Dusun Nanding. (6-7 tahun yang lepas!)
12. Ramai yang tak tahu aku sebenarnya bekas pencinta permainan 'video game'. Ahak ahak.
13. Aku peminat Amy Mastura.
14.
Aku suka termenung.
15. Sebenar benar benar benarnya, aku suka membaca. Masa kecil aku punya koleksi novel penyiasatan EnidBlyton, ensiklopedia, dan lain-lain.
16. Aku punya seorang 'kakak' dan dia temanku yang baik. (wink2)



Banyak lagi. Cukup la takat ni. Memang Max 16 je pun kan? :P



Aku nak tag:

Noni, Ummi, En Azrul, Azza, En Nabil, Addy Atok kayoo, Balqis, Fido (pemalas nk lakukan tag, cis!) & Sarah.



12 comments:

Ms. Aida Yusof said...

~ wah, gimme ten la kak u... kite same2 mudah tetarik pade color biru yg damai lagi menenagkn jiwe itu.. weheee =)

fadeeya said...

adui kena tag lg...xpe2 aku suke:-D

f*** said...

aik, ajar la aku cmane nak lakukan tag,... rase nak sgt buat, tp x reti, maklumla i ni bute IT, hua3.. nway ayu, aku merinduimu.. waichey!..

acik ayu said...

Ms. Aida Yusof: i giv u twenty. ahaks.

fadeeya: akan kene slalu. hahaha!

f***: bute it la sgt. cit. rindu ko jugek, ahahaa

Emynz said...

'kakak' eh.nak kenal ngan 'kakak' tu.lol

balkidz hunny said...

cheh...ade ke tag sy...huuu.. =P
kalo rajin nnti sy wat ye kak u...
mane biase di tag2 nie...xreti =)

ps:ade ke patut letak name sy "bakal pelangkah bendul"???

acik ayu said...

Emynz: hahaha siot je.

balkidz hunny : kamu harus kena denda Balqis. haha. sbb langkah bendul. :P

balkidz hunny said...

ahhh...tag akk balik..=)
denda pun denda arr..nnti la buat...

acik ayu said...

balkidz hunny : hahaha. cis. membalas rupenye die.
:P

aqiesz_blinkieyz said...

sila...sila...
haha...

addyaholix said...

kena tag lagi?
aduhh haha!

ini tag ke empat saya.
ada masa nanti saya jawab =)

acik ayu said...

addyaholix : keh3. sile3 incik addy!