Feb 8, 2009

Smack U.


Smack U!
Operator Maxis.
Bad Day.

Smash.
Hahaha. Denise smash partner dia sendiri.(yakni aku. muahaha!)
Rasa yang sangat 'lazat'.
(meliuk lentuk badan aku masa tu.)

Itu kali kedua sebenarnya.
(Aku redha. :P)

Dragon Ball.
Pemberitahuan: Azza baru betulkan 'statement', aku main untuk semifinal saja.
(Hahaha, bole la tu.)
Lantok le, janji aku suda menyumbangkan mata untuk kumpulan aku.
(Tapi memang betol2 sumbang pun gerak 'tari' aku, hahaha!)
Jangan salahkan aku, mahupun Denise.
Tapi, salahkan Haji.
Hahaha.
(Ampun ye Haji, psiko saya lagi, kan nama suda 'up'! Hahaha.)

Buat teman2 yang lain.
Suria, Sera, Lan, Fazrul, Muhaimin, Miji, Kak Su dan Badrul.
Tahniah.
Sebab sama2 berjaya 'memukul' bulu tangkis 'tadi'.
(Hahaha.)

Azza & Joe.
Pompompompom.
(sebutlah berapa kali pom2 pon.)
Hahaha.
Tahniah juga.
:P

Sudalah
Aku letih.
:P






9 comments:

suria said...

hahahaaa...ari2 badan sengal sedunia!!and ari sengal2 sedunia bg ko..start dr maxis wat hal..smpi main badminton smpi skt2 bdn n mlm nyee dismbung kembali dgn cite maxis yg sengal..hahaha!pe2 pom mn gmbr nyeee kak oii..hehe

acik ayu said...

suria: gmbo? sabar3. hahaha. penat xabes ni. tgk jela fb. ahaks. mxs mmg sengal!!

Ms. Aida Yusof said...

~ wooo, hari sukan2 sedunia la ni ekkk.. hehehe ape kes ngan maxis kak u?

d.O.n.A.t said...

ayu.. sori salah information la smlm.. smlm ko main semifinal.. final team baju hitam vs team baju hijau..(aku lupa nama team) dan pemenang utk mix double team baju hijau..
tp congrats la sbb kena smack dgn dennis.. main sambil muka control sakit tuh..
kasut ko ada sama aku tau..

asera said...

Hehe 'memukul' bulu tangkis 'tadi xseberape,tapi lenguh2 juga badan aku ni ha.but sure i had fun!

asera said...

Hahaha.lenguh gak...tapi da kurang!
da tgk da (gambar).......tp mcm ade lagi jek.muke cute suria yg ayu tunjuk tu tadek ponnnnn

acik ayu said...

Ms. Aida Yusof : sukan gedik2 je. hahaha. maxis? operator xtau wat keje. menci.

d.O.n.A.t : Hahaha, aku suda betol kan. eh?camne gaban buleh kalah?? suprise nye!

asera: smpai skang bdnku saket2. hua3. gmbo yang mane ek?

asera said...

haha pdnla lps hntr second comment,terase mcm da hntr komen.

ooo btul la kasut tuh...kasut ayu,azza...

ayu....gmbr suria tgh main,pehtu die tekup mulut die.klo wat dialog tu mcm akan kate "oopss" atau "erkk"

acik ayu said...

asera : gmbo tu eh?nati cek balik. ekeke. eh dh share kat network. tgk le.hua3