Jun 18, 2008

leisure time! ^_^

13 jun 08...

Mase untuk aku bergumbire! Aku bersame2 dengan Maira & Suria, (opismat
e aku ) menghabiskan mase bersame2 di Sunway Pyramid...hehe, menyumbangkan sore di Red Box! Sape sangke Maira & Suria punye sore yang bagus! haha syabas mere bethe! ^_^
3 Jam kendian, kami bergerak ke wayang kite. hehe Maira la yang beli tiket, aku dgn Suria mencuci mate kat port maen games. Sementare nak menunggu tengok wayang, kami abeskan duet yang selebeynye dengan maen games...haha!
Gyler betol...1 ari su
ntuk kat Sunway Pyramid tuh je ^_~! b4 balik isik perot dulu...puas pikir neh nak makan pe. Setiap kali dak2 neh discus nak makan ape, hujung2 result, aku gak yang decide. haha...

Aku rase la mende2 cmni kene wat slalu la..sebulan 2 kali ke, haha...dah busan bekerje kan..sokmo keje, xkeje duet xde...haha makanye, bokojo la kito sekueknyo...dapek gaji kito melalak laei!




3 comments:

shaysuria said...

hahahaaa..tp k.u dah berbulan3 tau kite horey2...cmne ni..nk gnti cmne..ckp ckp ckp

shaysuria lagik said...

hahahaaa..tp k.u dah berbulan3 tau kite xhorey2...cmne ni..nk gnti cmne..ckp ckp ckp

whohaseverything said...

hahaha.
kite kene qada' btol neh suria.
hahaha.