Jun 12, 2008

Kesimpulan yang salah...

Sejak minyak naek rege neh, aku dah reti drive kete slow2..kuar pon awal..haha! Kalo shift petang neh memang kene bertolak awal, haa lagi2 dgn kenaikan rege minyak kan..sah2 laaa...susah mau carik paking maa...payah tol...seksa batiniah (^ ~)!
Hmm tapi arini rase bertuah plak, mcm dpt cabutan bertuah tuh..haha..masuk2 kawasan paking je trus nampak 1 tmpt kosong..wahahaha! trus masok la..best2! (^ ^)! tengah sedap2 paking tuh nam[ak la jap senario pokcik yang tengah menolak kete. Bukan kete die, tapi kete orang yang menghalang kete die...hehe sian die...Senyum jela beta, adat la tuh...
Bile dah siap paking, tibe2 nampak la pokcik yang berbaju batik tu menyelitkan kertas di cermin dpn kete org yang menghalang kete nye tadi...dalam hati terdetik, uuu mesti nak 'ckp' sory kot sbb tolak kete orang...makanye senyum la beta..berbudi bahasenye die..hak3!
Namun begitu, tekaan ku pd hari ini tidak mengena.huhu! Rupe2 nye, pokcik yang ku sangke berbudi lagi pekerti itu meninggalkan kate2 yang agak tidak sedap untuk didengar. muahaha...

" BODOH, BANGANG"

Adus! Cepat sangat kot aku buat kesimpulan..(^ ~)!

Pokcik yang memandu Kembara...memakai baju batik...Jangan la bersikap begitu...Malu nye Beta sebagai orang Melayu...

p/S: Lupe nak snap td! cis rugi2

2 comments:

Anonymous said...

kira ok aa tu dia tulis aje. dah le dia penat nolak orang yg tak reti nak parking elok2 tu... :P so dia tulis bodoh bangang tu kira ok... walaupuun tak 100% betul, tapi still accetable :D hehehehe. tapi ini pandangan anonymous saja. :D salaaaaaamz :-D

whohaseverything said...

huhu..paking kat area neh mmg ssh nk dpt..so bg sy die xptt 'ckp' gitu.dr dok pusing2 carik paking, kalo minyak murah xpe gak.mane tau die urgent ke.lgpon org tuh xtarek handbrake..so phm2 jela..:D