Jan 12, 2010

AJL 24 yang terlepas entri.





Aku tau aku lambat.

Suka-hati-aku-lah!

Hahaha.

Kenapa aku tepek muka Lan?

Lagik sekali.


Suka-hati-aku-lah!

Hahaha.

:P

Aje gile aku ni.
Mampos nanti kalau kalian bengang dengan aku. Harus tutup saja tetingkap blog aku ni.
:P

Oke. Aku pengalah.

Aku tepek muka Lan sebab dia budak Langat.
:P

['Hai Lan. Ingat tak kita main rounders sama-sama masa kecik dulu??']
Harus ke? Hahaha.

Suara dia sedap kan? Lazat gitu.

Tapi dia bukan juara AJL.
jadinya titik.
[Penuh dengan ketawa!]

...

Wohooo.

Aku sangat setuju bila Yuna menang.
Iya. Aku tau no.2.

Menang jugak pe!

Persembahan Yuna sangat-sangat-sangat best!
Ditambah kegeraman tika dia menyebut oh bulan tu beberapa kali.
[Bila dia ni nak mula nyanyi ni. Oh bulan saja dah lebih 3 kali.]
Penuh dengan ketawa.

Secara jujurnya.

AJL kali ini memang wajib dipuji.
Semuanya best!


Gambar dicilok dari http://www.manggaonline.com.my


BisikBesar: Aku tidak dibayar oleh tv3 mahupun Yuna.

12 comments:

saypOOL rafhtello said...

aku pun bersiul2 sebut oh bulan mcm yuna tu..

miss myeryn said...

yeah..i love lan's voice too..
superb!!terbaik ah!!

miss myeryn said...

yeah..i love lan's voice too..
superb!!terbaik ah!!

miss myeryn said...

yeah!!i love lan's voice too..
superb..terbaik ahh!!

MakTEH said...

haha!
aku tibe2 xkepingin tgk juara lagu ritu..
huhu~

baiklah. aku juga ingin wat promotion sini. weeeee~
aku dgn black tu jiran aje.. bpk die kwn bpk aku. abg black kwn abg aku..
and black tu kwn sepermainan aku..
ehe! statement last tu aku tipu.. hahaha..

pas dgr ko ctr psl yuna, trus aku semnagat waja nk download tp hampes.. suara ngan pergerakan x sync.. huhu~ oh bulan~!

acik ayu said...

saypOOL rafhtello: ko bersiul2? aku tipu wisel je. haha

acik ayu said...

miss myeryn: ya kan? terbaek dari ladang ^^

acik ayu said...

MakTEH : hahaha. harus ke? kang ada je orang nak kenal dengan ko, sbb ko jiran black. hahaha :P

yuna?terbaek dari ladang. x tipu beb!
^^

iNchE iSTeRi said...

saye rase cam nk tutup tb je mase yuna nyanyi.bilela nk abes sebut oh bulan..hahaha

acik ayu said...

iNchE iSTeRi: hahaha geram kan? ^^

-T.e.d - said...

org langat kwn sek rendah dgn ko ker

acik ayu said...

-T.e.d - : xla. dulu 1 kg. kat dusun nanding tu. haha!