May 7, 2009

Jangan pernah tinggalkan dirinya.



Terimbas. Cuba alihkan kotak fikiran.
Tapi, makin tidak berdaya.
Dan ini yang mampu menggambarkan segalanya.
Payah. Langsung tiada peluang.

Suatu kenangan. Manis.

I*a*,
Terima kasih dengan
kata-katamu itu,
Pasti aku jua payah untuk meninggalkan semuanya.

Jika kau cuba memahami, pasti kau akan mengerti.
Maafkan aku.
Moga terus bahagia I*a*.

:puteh_21:

Bantu aku ya Tuhan.
Temukan aku dengan yang lebih menyayangiku.
Setelah kesalan dari kekhilafanku ini.


8 comments:

balkidz hunny said...

sedih bunyinya...
ape2pun tabah!

Ms. Aida Yusof said...

b strong k! itu semua dugaan.. x kan selamenye berpanjangan... pasti ada sinar sang suria selepas ini... "mari kita tabah bersama2" ;)

acik ayu said...

balkidz hunny : sedih time ni je. ahaks! mekaseh balqis.

acik ayu said...

Ms. Aida Yusof : harapan tinggi untuk itu aida! :)

fadeeya said...

sudah di update blog nya..
hehe..
Kak u, yg lepas usah di kenang..cr aja pengantinya..hik..hik

acik ayu said...

fadeeya : yg lepas dikenang utk pgajaran dan kenangan. tp bkn tuk disambung semule ikatan nye. haha

qistory said...

awat la ni? ayat2 macam orang kuciwa je. haishh...jangan sedey2 ok.

acik ayu said...

qistory : ms tu je terimbas kak. mende dh lame. im ok :)