Oct 8, 2008

Selamat Hari Raya.

Sudah sekian lama tak menjenguk blog sendiri.
Kemalasan tahap melampau. ahaks!.

Kali ni , 1st time aku bagi duet raye kat budak2. Yang mak dan bapak budak pon dapat. Wah, sungguh baek kan? haha!.


Macam biase, aku & family beraye kat Langat dulu. Sebab raye kat Muar xbest sgt. :p

Baju raye aku aka kebaye ngok ngek hasil dari "nukilan" kakak se
nget. Kebayeku kali neh kurang menjadi. (bak balik rm40 aku!) Menjadi kenangan pahit la hal kebaya aku ni. :(

Tapi, Raya tetap raya..:)




Oke la. Nanti kita jumpe lagi..:)
Selamat Hari Raya. Maaf Zahir & Batin.





4 comments:

Ms. Aida Yusof said...

~ sy nk det aye juge.. =p

:: azrul hazri jantan :: said...

ceh ceh ceh..kemain lagi..
tang mana yg ngok ngek kat kebaya tue?..hehe..selamat hari raya :)

whohaseverything said...

incik.

truk btol tuh incik. kain siap berpin2 tuh. dienye lipat kat kain tuh jatuh. Huhu. Pastuh baju besar plak. Aduyai.

whohaseverything said...

Aida.
Mai la datang umah .
akan ku bagi duet raye.
hik.
=p